Núria Carmona

Inicia els seus estudis en dansa als 6 anys a Barcelona de la mà de professors com Laura Mas, Carles Ibánez, José de la Vega i Eulàlia Blasi entre d’altres. Estudia les disciplines de dansa clàssica, contemporània, dansa jazz, dansa estilitzada, escola bolera, clàssic espanyol, flamenc i jazz entre d’altres. Als 19 anys es gradua en dansa, en l’especialitat de dansa espanyola.

Des del 1993 centra la seva activitat docent impartint classes de dansa clàssica, dansa creativa i espanyol en diverses escoles. Treballa entre d’altres a l’Escola de Ballet Eulèlia Blasi, Escola de Dansa Municipal de Montornès del Vallès, Escola de Dansa de Torelló, Estudi de Dansa José de la Vega, etc.

Simultàniament, es titula en teatre musical al Col.legi del Teatre, estudis que complementa de la mà del mestre Carlos Gramaje i de Pere Cabaret, amb el qual montarà una companyia de teatre, que farà temporade en petits teatres de la ciutat de Barcelona.

Durant els últims anys centra la seva activitat artística en l’àmbit coreogràfic com a coreògrafa i assistent de coreografa en diversos montages musicals, tant en projectes d’adults, com infantils i joves.

Veïna de la ciutat de Cornellà desdel 2002, es vincula a la vida teatral de la ciutat l’any 2011 amb Corenllà Teatre, de l’Auditori de Cornellà.

Desde 2017 funda i dirigeix La Faràndula, tot donant sortida a la seva marcada vocació docent.