Dansa Clàssica

Les classes de dansa clàssica va adreçada a alumnes de 5 anys fins a adults. Aprendrem la tècnica, la col·locació, el tempo i el ritme de la música amb el nostre cos. En cada nivell es treballaran coses diferents i adaptades a l’edat del grup. Pels que s’inicien faran un bon treball de base: l’equilibri, la psicomotricitat, el ritme… I pels que continuen, aniran perfeccionant aquesta tècnica tan complexa però a la vegada tan agraïda quan s’és dalt de l’escenari.

La dansa clàssica és la base de l’aprenentatge de la dansa acadèmica en general i proporciona a l’alumne una solidesa tècnica , una qualitat de coordinació i una expressivitat necessàries per ballar quasi qualsevol estil de dansa.

La classe es divideix en quatre parts: escalfament, barra, centre i coreografia. I treballa el ritme, la flexibilitat, la força, la resistència, l’equilibri, la col·locació corporal, el sentit espacial, la coordinació, la concentració i atenció.

En la part tècnica de la classe apliquem la metodología Royal Academy of Dance, reconeguda a tot el món per la seva qualitat.

Professora: Núria Carmona

Horaris

Dilluns i dimecres nivells pre-dansa de 17.30 a 18.30 h. Dilluns de 3 a 5 anys i dimecres de 6 a 8 anys.

Dilluns i dimecres nivell 1 de 18.30 a 19.30 h. De 8 a 12 anys

Adults:  Dimecres 19:30 a 21:00 h